izdvajamo - PULL ALONG DUCKS

Jamax M - Pino Toys
dizajn ambalaže

U okviru projekta redizajna ambalaže za drvene igračke za decu, realizovana je i ova kartonska ambalaža za drvene patkice na povlačenje. Glavni cilj ovog projekta je bio predstaviti prednost jednostavnosti izgleda drvenih proizvoda na atraktivan način, pri čemu je poseban akcenat stavljen na grafičke simbole vizuelne komunikacija i uniformnost izgleda linije proizvoda Pino Toys.

izdvajamo - DOLL HOUSE

Jamax M - Pino Toys
dizajn ambalaže

Projekat dizajna ambalaže kućice za lutke je obuhvatao izradu koncepta prezentacije proizvoda tako da se najbolje prikaže njegova namena i glavne prednosti koje ova igračka nudi za uzrast kojem je namenjena. Dizajn prati novu liniju proizvoda Pino Toys.

izdvajamo - PAKOVANJE ZA BRAŠNO

JOMIL - PAPIRNA KESA ZA PŠENIČNO BRAŠNO
dizajn ambalaže

Za stalnog klijenta Jomil d.o.o. iz Beograda realizovan je dizajn papirne kesice za pšenično brašno. Glavni cilj ovog projekta je bio spojiti tradicionalne vrednosti proizvođača brašna i prikazati ih kroz prepoznatljiv grafički motiv.

izdvajamo - WEB SAJT ELFI

JAMAX M - WEB SAJT ELFI
IZRADA WEB SAJTA

Za potrebe stalnog klijenta Jamax M iz Čačka, i njihovog novog brenda opreme za bebe Elfi, realizovan je web sajt kataloškog tipa, sa prezentacijom kompletnog programa Elfi. Web sajt je urađen u PHP, MYSQL , HTML tehnologiji, sa ručno rađenom CMS administracijom za samostalno ažuriranje web sajta.

izdvajamo - ANDROID APLIKACIJA PINTAXI

PROXIMALITE - ANDROID APLIKACIJA
IZRADA MOBILNE APLIKACIJE

SixPack dizajn studio sa ponosom predstavlja jedan od najvećih i najkompleksnijih projekata do sada - izradu android aplikacije za poručivanje Taxi vozila. Projekat je obuhvatao projektovanje aplikacije, sastavljanje projektne dokumentacije, izradu dizajna i inženjeringa - programiranja aplikacije za rad na smartfon uređajima.

najnovije iz kompanije

Vesti

12. 06. 2014. - Realizovan redizajn Elfi ambalaže
SixPack dizajn studio je uspešno završio posao redizajna proizvodne ambalaže ...

25. 05. 2014. - Nagrada "Dobar dizajn" na 81.međunarodnom poljoprivrednom sajmu
SixPack dizajn studio ima veliko zadovoljstvo da vas obavesti da je nagrađen za...

   GRAFIČKI DIZAJN I DIZAJN AMBALAŽE
SixPack dizajn studio pokriva široku lepezu usluga u oblasti grafičkog dizajna i vizuelnih komunikacija. Veliko iskustvo smo stekli na najrazličitijim projektima dizajna korporativnih identiteta, logotipskih rešenja, kataloga, brošura, lifleta, novinskih oglasa, ali i dizajnu i projektovanju ambalaže, fotografiji, ilustrovanju ili 3D modelingu, kao i različitim tehnologijama štampe. O tome svedoče brojne nagrade i preporuke koje smo zasluženo dobili od naših klijenata.
   WEB DIZAJN I OPTIMIZACIJA
Bilo da se radi o izradi kompleksnijih web sistema, web prodavnica, sistema za online poručivanje ili bukiranje, ili pak jednostavnim internet prezentacijama, naši stručnjaci pažljivo usavršavaju i proširuju svoje znanje prateći svetske trendove u oblasti web dizajna, optimizacije web sajtova i izrade grafičkih interfejsa. Koristeći Custom made CMS sisteme koje smo razvili za svoje potrebe, klijentima omogućavamo da lako samostalno ažuriraju svoje web sajtove.
   RAZVOJ MOBILNIH I WEB APLIKACIJA
Prateći trendove u oblasti komunikacija SixPack dizajn studio je otvorio svoja vrata i za tržište web i mobilnih aplikacija. Projekti na kojima smo bili angažovani omogućili su našim klijentima da unaprede i prošire svoje poslovanje kako na polju interneta tako i na mobilnim smartfon uređajima za svakodnevnu upotrebu.
   SISTEM RADA
Važan faktor uspeha rada na projektu predstavlja ustaljen i dobro organizovan sistem rada. Bilo da se radi o jednostavnom web sajtu, dizajnu ambalaže ili katalogu, sistem rada pomaže da se sve aktivnosti organizovano realizuju po fazama rada, pri čemu veoma važnu stavku predstavlja aktivna komunikacija sa klijentom i dobro razumevanje njegovih želja i smernica.
   PREPORUKE
Smatramo da zadovoljan klijent predstavlja najbolju preporuku za svaki dalji projekat, i trudimo se da se svakom klijentu maksimalno posvetimo na svakom preuzetom projektu, strogo poštujući unapred dogovorene rokove. Preporuke koje zasluženo dobijamo od naših klijenata najbolje govore u prilog naše profesionalnosti i visokog stepena odnosa prema radu na projektima.
   KVALITET USLUGA
Konstantno radimo na podizanju kvaliteta rada, proširivanju znanja u oblasti vizuelnih komunikacija i dizajna, novih tehnoloških rešenja, trudeći se da izadjemo u susret brojnim specifičnim zahtevima klijenata i omogućimo im da realizuju svoje projekte na način koji najviše doprinosi razvoju njihovog poslovanja. Tu smo da Vas saslušamo, posavetujemo i zajedno sa Vama dogovorimo najbolji način realizacije Vašeg projekta.
   VRHUNSKI KVALITET USLUGE
   PREDNOSTI NAŠEG NAČINA RADA
   ISKUSTVO 

PREPORUKE