STRANICA NE POSTOJI!
PROFESIONALNE USLUGE
GRAFIČKOG
I WEB DIZAJNA

NAŠI KLIJENTI

IZ NAŠEG PORTFOLIA IZDVAJAMO

Neki od naših radova u oblasti dizajna brošura, kataloga i prospekata, dizajna ambalaže i izrade web sajtova i mobilnih aplikacija

NAŠ SISTEM RADA

ANALIZA I OBRADA SMERNICA I ŽELJA KLIJENTA

Ovaj deo predstavlja strateški veoma važnu komponentu celog procesa u kojem se upoznajemo sa predmetom saradnje, sagledavamo glavne ciljeve koje klijent želi da postigne i želje koje ima po pitanju buduceg izgleda bilo to web sajta, kataloga ili ambalaze. Analiza konkurencije i odredjivanje ciljne grupe ima velikog udela dobrom pozicioniranju vizuelnog obasca i formiranja brifa.

IZBOR VIZUELNOG STILA I I KONCEPTA KOMUNIKACIJE

Jednom obrađene smernice i rezultate analize primenjujemo na kreiranje odgovarajuceg izbora vizuelnog stila i glavnih elemenata vizuelne komunikacije. Kod samog formiranja vizuelnog stila veliku paznju obracanju na korisnicko iskustvo odnosno vizuelni dozivljaj u odnosu sa ciljnom grupom, bilo da se radi o web sajtu ili katalogu i dizajnu ambalaze, izradi grafickog interfejsa i sl.

PRODUKCIJA

Po odobrenju dizajna pristupamo procesu produkcije u kojem radimo na primeni odabranog vizuelnog koncepta prema unapred odredjenim projektnim specifikacijama. Kod dizajna kataloga radimo na prelomu tekstova i fotografija, a kod izrade web sajtova i mobilnih aplikacija na programiranju i kodiranju grafičkog interfejsa.

FINALIZACIJA PROJEKTA

Po zavrsenoj produkciji obavezno vrsimo proveru svih unetih tekstova ili funkcionalnosti (kod izrade web sajta ili mobilnih aplikacija) i testiramo projekat. Kod dizajna kataloga ili dizajna ambalaže štampamo probni uzorak koji zajedno sa klijentom proveravamo, a kod izrade web sajtova i mobilnih aplikacija testiramo verzije u test okruženju.
Istestiran projekat se tek onda pušta u rad ili štampu.

O NAMA

Uspešno poslujemo od 2008. godine.
Svoj poslovni koncept baziramo na znanju, iskustvu, kreativnosti i stilu.

Marko Pavišić

Digital media producer

Marko ima više od 14 godina iskustva u radu na projektima grafičkog i web dizajna, komunikacije sa klijentima, praćenju procesa rada i upravljanja projektima.

Jelena Vuksanović

Senior web developer

Jelena je na čelu našeg tima zaduženog za izradu i razvoj web sajtova, web aplikacija i android aplikacija. Ima više od 5 godina iskustva u web programiranju.

Emil Ediet

Business analyst

Emil poseduje veliko iskustvo i znanje u oblasti kreiranja i razvoja biznis modela, unapredjenja poslovanja i analitike procesa rada, kreiranja strategije i planiranja.

PREDNOSTI SARADNJE SA NAMA

Nudimo profesionalnu produkciju izrade web sajtova, kataloga, dizajna ambalaže, programiranja web i mobilnih aplikacija

Svojim klijentima obezbedjujemo visok stepen grafičke, digitalne i web produkcije, sa posebnim popustima za stalne klijente

Možemo da se pohvalimo radovima visokog kvaliteta, profesionalnosti i kreativnosti

Koristimo oproban pristup radu u skladu sa savremenim standardima poslovanja i online komunikacije

Nagrade koje zasluženo dobijamo su najbolja referenca našeg kvaliteta.

OSTVARIMO KONTAKT

Vaša poruka je uspešno poslata!
Kontaktiraćemo vas u najskorije vreme.PRATITE NAS